Do’s en don’t van een stripper

De stripster danst voor cash sensueel op liedjes. Wanneer je de levensstijl hiernaar bijstellen kan je er enorm veel centen mee ontvangen. Je bent dan ook nooit zonder bedenken of overwegen een geprefereerde mannelijke stripper bij www.stripperamsterdam.com.

Waar ga je rekening mee houden als jij vrouwelijke stripper wil worden?

Een gedachte alleen al. Je moet allereerst voor jezelf bekijken of je adamskostuum zou willen gaan optreden in een luidruchtige mensenmassa met meestal een stel ladderzatte mannen en vrouwen. De meeste mannen en vrouwen durven dit niet en kunnen dan best ook nooit bedenken stripper te worden. Wil je kijken of het wat voor je is? Volg dan eerst eens een striptease cursus in jouw omgeving.

Kies een service abonnement bij de gym

Aangezien lieden niet zullen opleven bij een vieze vrouwelijke stripper zal jij aan jou lijf moeten sleutelen om jou figuur te overtreffen. Wanneer je natuurlijk goedgebouwd en krachtig blijkt behoef je niet te trainen met een flinke hevigheid maar domweg oefenen zonder dat jou spieren volumineus worden. Bewaak ervoor dat je enorm consequent enkele keren per week flink traint. Een fijngebouwd lijf blijft bij een mannelijke stripper super attractief. Eet dus constant vegan en controleer voor afdoende calorieën plus eiwitten door middel van shakes. Met een getraind lijf zal jij zelfverzekerder kunnen strippen.

Geef fiks cash uit aan jou strip kledij

Vanzelfsprekend ga je als stripster nooit direct ontbloot, maar zorg je er voor dat je een solide stripperkostuum bezit. Jij wil absoluut zorgen voor echte kledij plus verleidelijk onderkleding.

Laat jou songs vakkundig editen

Goed uitgekozen liedjes kan de striptease show goed of slecht maken. Leer je passen van jou strip show uitstekend uit je bol opdat jij een goede vaardigheid gebruikt. Er zijn een aantal klassiekers te vinden waarbij iedereen denkt aan een striptease.

Elke dag repeteren is een must teneinde een populaire vrouwelijke stripper te worden. Probeer gedurende je performance hierdoor veel als mogelijk de kijkers en diegene voor wie je stript te verleiden. Er blijven ook mannelijke strippers welke aan pole dancing doen, echter dit zal enorm veel preparatie eisen en het lijkt ingewikkeld om dat overal uit te voeren.

Schiet een foto en meld je aan bij een bureau

Laat een aantal professionele foto’s van jezelf nemen, liefste met kleur, en mail of stuur deze naar bureaus. Laat je geen gouden bergen toezeggen, maar blijf nuchter.