Tips om stripper te worden

Als mannelijke stripper krijg je geld door een strakke opvoering te bieden bij een verjaardagsfeest. Ingeval je de levenswijze hiernaar geschikt maken kun je daar zeer veel munten mee ontvangen. Om een fel begeerde stripper te worden in Nederland zal je zeer veel dingen moeten doen en over een flink stel competenties moeten bezitten.

Waar moet je rekening mee houden als jij mannelijke stripper wil worden?

Hoe bepaal je of je stripper wilt worden? Louter al ’t idee Je moet eerst voor jezelf overdenken of je adamskostuum zou willen gaan dansen bij een dronken menigte met veelal een aantal benevelde lieden. De meeste mannen en vrouwen kan dat niet en kan dan veel beter ook geen eens bedenken stripper te worden.

Kies een service abonnement bij de gym

Aangezien mensen nooit opleven met een onverzorgde stripster zul je aan jouw lichaam moeten werken teneinde je

te beteren. Hou jouw lichaam perfect in shape en sport een aantal keer elke week om er flink afgetraind te tonen. Controleer dat jij heel consistent een aantal keer per week fiks traint. Bewaak daarom iedere keer dat jouw lijf in de beste conditie lijkt. Consumeer daarom altijd vegan en controleer voor afdoende calorietjes plus eiwitten door middel van proteïne shakes. Als jij lekker in je vel zit zal jij uberhaupt zelfverzekerder blijven met een optreden.

Bespaar nooit bij jouw kostuums

Natuurlijk ga je als vrouwelijke stripper nooit onmiddellijk ontbloot, maar zorg je er voor dat je een degelijk stripperkostuum hebt. Je wil absoluut zorgen voor mooie kostuums plus verleidelijk onderkleding.

Laat je muziek vakkundig editen

Eveneens uitzoeken van muziek is essentieel bij de mannelijke stripper. Analyseer de passen van verschillende striptease shows en tracht een geweldige routine te creëren. Tracht een stel muziekjes te lokaliseren waarbij een aantal drums in te horen zijn.

Teneinde van jou bewegingen en optreden een gewoonte te maken, zul jij met regelmaat moeten oefenen. Focus op ’t doen van de beweging en pas jou gelaatsuitdrukking aan naargelang het publiek. Af en toe kun jij als stripster tevens een pole dance act toevoegen.

Creëer foto’s en schrijf je in bij een bureau

Meld je bij zo veel als mogelijk agencies aan om jou mogelijkheden te vergroten. Laat je nooit gouden bergen toezeggen, maar blijf realistisch.

Vind je een striptease geven voor een groot publiek toch nog wat spannend, maar wil je wel al snel wat geld bijverdienen? Dan kan werken als webcamgirl iets voor jou zijn.